SoulCollage®

is een simpele en leuke manier om contact te maken met je intuïtie. Voor SoulCollage® heb je geen artistiek talent nodig.
Je zoekt afbeeldingen uit waar je je toe aangetrokken voelt. Deze afbeeldingen kun je knippen, scheuren en/of snijden en plak je vervolgens op een blanco kaart.

SoulCollage® laat je in verbinding  komen met je intuïtie en meer inzicht  krijgen in jezelf. Ook geeft het toegang tot je innerlijke wijsheid. Het kan je helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen in je leven.

Voor meer algemene informatie en facilitators/workshops in jouw buurt kun je terecht op www.SoulCollage® Nederland

SoulCollage® workshop

In januari 2020 geef ik  weer een introductie workshop SoulCollage®.
Hierbij maak je kaarten met afbeeldingen die je aanspreken. Je kunt kijken in de  bakken, waarin afbeeldingen zijn gesorteerd. Mensen (van alle leeftijden en rassen), in actie of in rust. Dieren, dingen, natuur, achtergronden en cultuur. Tevens zijn er tijdschriften en boeken waar  je afbeeldingen in kunt zoeken, uitknippen of uitscheuren. Je ordent ze op een kartonnen kaart en schuift tot het klopt. Dan plak je de plaatjes op en steekt de kaart in een plastic hoesje, niet alleen ter bescherming. Je kaarten krijgen een extra glans, wat maak dat ze er nog mooier uitzien.
Hierna gaan we de kaarten lezen. Dat levert vaak verrassende inzichten op. Dit wordt ook wel "het proces" genoemd. Het is heel bijzonder dat je door het plakken van plaatjes in contact kunt komen met het onbewuste deel van je, dat ongemerkt heel veel invloed heeft. Neem bijvoorbeeld de stemmetjes in je hoofd die afkeuren wat je doet.
Je geeft jezelf een fijn cadeau als je meedoet.

Tijd: 14.00 u - 16.30 u
Prijs: € 35, -- incl. materialen, koffie/thee met wat erbij, fruit en een cadeau tasje
Aanmelden kan via email: inekeoosthoek@t-mobilethuis.nl
Tekenpraktijk De Oosthoek, op de tweede verdieping
Citadel 113
5301 JH Zaltbommel
tel. 06 17 881 131

Wanneer je iets wilt weten, of laten weten kun je me een mail sturen via bovengenoemd adres. Ik mail je zo snel mogelijk terug.