Nieuws

 

Emailadres gewijzigd.

Huidig adres: inekeoosthoek@t-mobilethuis.nl

 

Boek GeitenGein is opnieuw* in productie!

Het jaar 2018 is veelbewogen te noemen.  Doorheen het jaar wisselen periodes van veel activiteiten af met totale inertie. Op een eiland voor de Portugese zuidkust hervind ik in maart  mijn levensenergie.  Enkele maanden later stagneert mijn creativiteit op teken- en schildergebied. Ook SoulCollage® belandt op een laag pitje.
Omdat creëren welhaast een levensbehoefte is, neem ik in de zomer mijn camera ter hand.  Rond verschillende thema’s maak ik foto’s. Deze heb ik voorzien van elfjes. Dat zijn gedichtjes  van elf woorden in een vast stramien. Hiermee heb ik de essentie van het beeld in woorden vervat. In november 2019 komt van het geiten thema een boek uit. De titel zegt het al: GeitenGein, een luchtig, grappig geheel.

Update van het GeitenGein boek

De eerste proefdruk ziet er geweldig uit! Op 26 november 2019 is de boekpresentatie en de uitreiking van het eerste exemplaar. Het boek kan vanaf nu al besteld worden via: GeitenGein@t-mobilethuis.nl. Het kost € 19,50 excl. verzendkosten. Verwachte leverdatum is half januari 2020.

*Aanvankelijk was de leverdatum van het boek november 2019. De eerste zending voldeed jammer genoeg niet aan de eisen.  
 Voor de boekpresentatie is een noodoplossing gevonden. Er kunnen 30 exemplaren worden gemaakt, die er gelukkig wel goed uit zien.

SoulCollage®

SoulCollage® is een creatieve manier om contact te maken met wat in je leeft. Met name wat zich in het onbewuste afspeelt. We hebben allemaal stemmetjes in het hoofd, die zich met onze plannen bemoeien. Soms zijn ze behulpzaam. Het komt echter vaker voor dat ze ons storen bij wat we willen doen. Meestal zijn ze in het verleden nuttig voor ons geweest. Wellicht is hun rol uitgespeeld nu. Met SoulCollage® kunnen we in gesprek komen met deze onbewuste delen.
Het werkt zo: je zoekt afbeeldingen die je aanspreken. Knipt deze uit, rangschikt ze en plakt ze op een blanco karton. Aan het eind van iedere workshop, doen we “Het proces”. We onderzoeken samen wat de kaart je te vertellen heeft. Het is heerlijk om te doen en een fijne manier om meer over jezelf te ontdekken. Ik heb inmiddels met goed gevolg de intensieve facilitator training gevolgd en ik mag nu SoulCollage® workshops geven!
Ik hoop dat je een keer meedoet. Voor meer informatie en opgeven voor de workshops kun je het contact formulier gebruiken. Ik mail je binnen een paar dagen terug.