Boek

Twee dochters op een wolk

Dit is de titel van het boek dat ik heb geschreven voor een ieder die te maken heeft met het overlijden van een kind. Hoewel het leven van alledag voor de omgeving gewoon door lijkt te gaan, zal gewoon “gewoon” voor de ouders nooit meer gewoon zijn.

Overlijden dochters

Mijn oudste dochter Martine, overlijdt in 1997, aan een hevige epileptische aanval. Ze is dan 21 jaar. Haar zus Emmy, sterft in 2013 aan kanker. Zij is 36 jaar. Ik merk dan dat ik heel wat verdriet om Martines dood heb weggeduwd / onderdrukt. Dat mengt zich nu met het verdriet om Emmy, maakt het dubbel zo zwaar. Hoe moeilijk het ook is, ik wil en kan het nu ten volle voelen en doorleven.

Fragmenten van rouw

In het boek beschrijf ik fragmenten van mijn rouw, zoals ik die ervaar in de periode na het overlijden van mijn tweede dochter. Ervaringen delen met lotgenoten brengt her- en erkenning van het enorme verdriet. Ik hoop met deze bundel steun te kunnen bieden aan iedereen die dat gebruiken kan.

Bestellen

Het boek kost € 22,50 en is bij mij te bestellen. Stuur een mailtje met je gegevens naar inekeoosthoek@t-mobilethuis.nl en ik neem contact met je op.